Cover Cover
OVER ONS
OVER ONS

Bij GetIdDone kan je bouwen op onze expertise. Of je project nog in de kinderschoenen staat of je zette al de eindsprint in, GetIdDone ondersteunt uiteenlopende projecten in diverse sectoren. Zo hielpen we al bij de ontwikkeling van software en apps en de uitwerking van verschillende gezelschaps- en buitenspelen. Creatieve en innovatieve producten en diensten namen we ook al onder onze vleugels. Zo zie je maar, bij GetIdDone kan je rekenen op solide expertise.

Diana
Diana

Diana van Bergeijk, Nederlandse onderneemster in België

Ik heb mijn roots in Nederland, maar sta al jaren met beide benen in het Belgisch ondernemerschap. We mogen dan wel dezelfde taal spreken, toch is business doen over de grens niet zo’n evidentie. Nog een troef van GetIdDone. Wij helpen je bij een succesvolle lancering van jouw product of dienst over de grens in Nederland of België.

GetId

GetIdDone, verbinding maken

Authentiek menselijk contact vinden wij bij GetIdDone zeer belangrijk. Hoe kan je immers anders naar eenzelfde doel werken? Met onze centrale bedrijfswaarden: integriteit, betrokkenheid, inleving en samenwerken, maken we verbinding met onze klanten en partners.

Get Id ...

GetId
IdDone
IdDone

GetIdDone, the sky is the limit

Geen uitdaging is te groot voor GetIdDone, samen is het exponent van alleen. Jouw idee verdient de grootste toewijding. Onze inzet en inspanningen reiken ver, reiken hoog. Met GetIdDone als betrouwbare partner is de papiermolen, complexe zoektocht of de angst dat jouw idee ‘gestolen’ wordt, geen belemmering meer.

Done!